jachthaven zuidwesthoek

2-persoons
KANO

Ben jij samen met je broer, zus of beste vriend(in) toe aan een avontuur op het water? Kom dan naar het Paterswoldsemeer en huur een tweepersoons kano waarmee jullie dichtbij het wateroppervlak zitten en direct op ontdekkingsreis kunnen gaan. Behalve jullie avontuur op het water, verbeteren jullie met een kano ook nog eens jullie armspieren. Je moet constant roeien om vooruit te komen wat ervoor zorgt dat de armen de benodigde beweging krijgen. Hierdoor is een bezoekje aan de sportschool tijdens de warme zomerdagen overbodig. Boek snel hieronder jullie tweepersoons kano en wie weet varen jullie binnenkort over het water!
Anker icon

ONTDEK

ONZE

kano's

Tijdens de warme zomerdagen zoeken veel mensen verkoeling in en op het Paterswoldsemeer. Hierdoor kan het gebeuren dat onze kano's als warme broodjes over de toonbank gaan. Om er zeker van te zijn dat er nog een kano op jullie ligt te wachten, doen jullier er verstandig aan om hieronder een reservering te maken. Op die manier weten jullie zeker dat jullie in alle rust op avontuur kan gaan.

Boek snel een tweepersoons kano hieronder

Ontdek onze tarieven

Wanneer jullie binnenkort met een tweepersoons kano het Paterswoldsemeer willen gaan ontdekken, dan is het volkomen te begrijpen dat jullie van tevoren graag willen weten wat dit gaat kosten. Voordat jullie een reservering maken is het handig om rekening te houden met de onderstaande tarieven:

Dinsdag t/m zondag

  • per 1 uur € 17,50
  • per 2 uur € 25,00
  • per 3 uur € 32,00
  • per 4 uur € 38,50
  • per 5 uur € 44,50
  • per 6 uur € 50,00
  • per 7 uur € 55,00

Handig om te weten: onze tweepersoons kano kunnen jullie per uur reserveren. Er geldt dus geen minimum afname qua uren. Houd er wel rekening mee dat wij €25 hanteren die jullie zowel kunnen pinnen als contant kunnen betalen.

Liever een andere activiteit?

Is het water opgaan in een kano toch niet helemaal jullie ding? Geen enkel probleem! Bij ons kunnen jullie namelijk ook terecht voor de verhuur van sloepen, zeilboten en SUP's. Eigenlijk alles dat jullie nodig hebben om op een actieve manier de natuur rondom het Paterswoldsemeer te verkennen. Neem snel een kijkje in ons volledig aanbod en wie weet gaan jullie binnenkort op ontdekkingstocht.
Boten bekijken
PATERSWOLDSEMEER 2021