jachthaven zuidwesthoek

groepsuitje
evenementen

Ben jij op zoek naar een leuke en sportieve activiteit voor de jaarlijkse familiedag? Of wil jij een bijzonder bedrijfsuitje organiseren? Of wil je gewoon niets liever dan met een grote groep het water opgaan? Schroom dan niet om naar het Paterswoldsemeer vlakbij Groningen te komen. Hier vind je het bedrijf Jachthaven Zuidwesthoek die alles in huis heeft om er een geslaagde dag van te maken. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het bedenken en organiseren van compleet verzorgde groeps- en bedrijfsuitjes. Kom bij ons langs en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Het

organiseren van

een familiedag

Veel families houden ieder jaar een speciale familiedag om onder andere verre familieleden weer eens te ontmoeten. Tijdens een familiedag staan altijd leuke activiteiten centraal om er een onvergetelijke dag van te maken. Toch is het volkomen te begrijpen dat niet iedereen in de familie enthousiast is over sportactiviteiten. Zeker wanneer er al veel oudere familieleden zijn. In dit geval is het uiteraard ook mogelijk om met de gehele familie meerdere boten te huren en in alle rust het Paterswoldsemeer te verkennen. Op die manier wordt jouw familiedag zeker weten geslaag

Mogelijkheden bespreken?

Zijn jullie op zoek naar een groeps- of bedrijfsactiviteit waarin wel wat uitdaging mag zitten? Dan helpt Jachthaven Zuidwesthoek je graag verder. Bij ons heb je onder andere de volgende mogelijkheden:

BEKIJK

ONZE

foto's

Ga het meer op met wedstrijdzeilen

Wanneer jullie kiezen voor wedstrijdzeilen, dan is het allereerst belangrijk om te weten dat zeilervaring bij deze activiteit niet verplicht is. Bij wedstrijdzeilen wordt de gehele groep ontvangen bij Jachthaven Zuidwesthoek met een drankje en wat lekkers. Na een korte schippersmeeting kunnen de teams worden ingedeeld en worden zij voorgesteld aan de instructeurs. Alle teams krijgen aan boord eerst een spoedcursus zeilen voordat de competitie van start gaat. Wedstrijdzeilen bestaat afhankelijk van het weer uit meerdere rondes en wordt door ons van begin tot eind begeleid. Na afloop zullen de teams weer terugkeren op de jachthaven, waar vervolgens de prijsuitreiking plaats zal vinden. Wie krijgt de eeuwige roem?

Rustgevende sloepen puzzeltocht

Willen jullie actief bezig zijn en tegelijkertijd ook werken aan de onderlinge samenwerking? Dan is de sloepen puzzeltocht een erg leuke en gezellige activiteit met een groep. Hierbij worden jullie, net als bij de zeilcompetitie, ontvangen bij Jachthaven Zuidwesthoek met een drankje en wat lekkers. Na een korte uitleg over de opdracht en de boten, kunnen de teams ingedeeld worden en aan boord stappen. Elk team krijgt een eigen kaart mee waar de puzzeltocht opstaat. Met behulp van deze puzzeltocht varen jullie langs de mooiste stukjes natuur van het Paterswoldsemeer. Zijn alle opdrachten uitgevoerd? Dan verzamelen we weer op de jachthaven voor de prijsuitreiking.

Boek snel jouw groeps-/bedrijfsuitje

Het Paterswoldsemeer is een populaire locatie voor het organiseren van groeps- en bedrijfsuitjes. Om er zeker van te zijn dat jullie op deze schitterende locatie actief de strijd met elkaar aan kunnen gaan, is het verstandig om vroegtijdig een reservering te maken. Vul snel het contactformulier in en wie weet mogen wij jullie binnenkort verwelkomen. Wil je liever een activiteit op maat voor jouw groep? Schroom dan niet om contact op te nemen om al jullie wensen te bespreken!
Benieuwd?
PATERSWOLDSEMEER 2021