jachthaven zuidwesthoek

sup
huren

Ben jij op zoek naar een leuke manier om het Paterswoldsemeer in alle rust te verkennen? Dan is suppen wellicht iets voor jou! Met een SUP, oftewel een Stand Up Paddle board, kan je alle kanten op en ben je vrij om op jouw eigen manier het gebied random het meer te verkennen. Hiervoor sta je op een SUP board waarna je met behulp van een paddel zelf kunt bepalen waar jij heen vaart. Klinkt dit als een geweldige ervaring? Boek dan snel hieronder jouw SUP, of maak er een leuk uitje van met een hele groep!
Anker icon

ONTDEK

ONZE

sups

Bij Jachthaven Zuidwesthoek kan je terecht om een SUP te huren voor jouw rondje over het Paterswoldsemeer. Tijdens de warme en zonnige dagen van het jaar is het suppen onwijs populair, waardoor je er verstandig aan doet om vroegtijdig een reservering te maken. Op die manier kunnen wij garanderen dat jij het water op kan gaan en in alle rust kan gaan suppen.

Boek snel jouw SUP hier

Ontdek onze tarieven

Wij begrijpen als geen ander dat het hebben van een eigen SUP board niet voor iedereen mogelijk is. Daarom bieden wij graag onze SUP's aan voor de verhuur. Tegen een vast tarief per uur kan je met onze SUP boards een rondje rondom het Paterswoldsemeer varen om in alle rust en stilte te genieten. Voordat je een reservering maakt is het handig om rekening te houden met de onderstaande tarieven:

Dinsdag t/m zondag

  • per 1 uur € 12,50
  • per 2 uur € 18,50
  • per 3 uur € 23,50
  • per 4 uur € 27,50
  • per 5 uur € 30,50
  • per 6 uur € 32,50
  • per 7 uur € 33,50

Handig om te weten: al onze SUP boards kan je per uur reserveren. Er geldt dus geen minimum afname qua uren. Houd er wel rekening mee dat wij €25 hanteren die je zowel kan pinnen als contant kan betalen.

BEKIJK

ONZE

sups

Andere watersportactiviteiten

Ben jij in het verleden al eens wezen suppen? Maar is dit toch niet helemaal voor jou weggelegd? Ook dan ben je van harte welkom bij het Paterswoldsemeer. Dit is namelijk niet alleen dé plek om te zwemmen, maar ook om verschillende watersporten uit te oefenen. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld een kano huren waarmee jij op avontuurlijke manier dicht bij het wateroppervlak zit. Wat wil je nog meer?!
Boten bekijken
PATERSWOLDSEMEER 2021