jachthaven zuidwesthoek

teambuilding
evenementen

Wil jij jouw medewerkers beter laten samenwerken? En wil jij dit op een gezellige manier realiseren? Dan is een teambuilding uitje precies waar jij naar op zoek bent! Bij Paterswoldsemeer weten wij als geen ander dat de meeste teamuitjes vooral gezellig zijn, maar verder niet bijdragen aan iets tastbaars. Met een teambuilding uitje staat het onderling samenwerken centraal wat uiteindelijk weer ten goede komt voor het bedrijf. Een win-win situatie als je het ons vraagt!

Verschillende

soorten

teambuilding

Wanneer jij een teambuilding uitje wilt organiseren, dan ben jij bij het Paterswoldsemeer zeker weten op het juiste adres. Deze schitterende locatie aan het meer biedt namelijk de mogelijkheid voor verschillende soorten teambuilding. Zo heb je samen met behulp van Jachthaven Zuidwesthoek diverse mogelijkheden om een programma samen te stellen waarin aandacht gegeven kan worden aan: samenwerken, communiceren, strategie bepalen, plannen maken of doelen voor ogen houden.

TEAMBUILDING GEORGANISEERD DOOR JACHTHAVEN ZUIDWESTHOEK

Jachthaven Zuidwesthoek is de partij die teambuilding uitje organiseert op en rondom het Paterswoldsemeer. Zo laten zij bedrijven al jaren de teamgerichte doelen ervaren en herkennen tijdens een gezellige dag met diverse (watersport) activiteiten. Om jouw teambuilding uitje tot een succes te maken is het belangrijk om voorafgaand de doelstelling van de dag vast te stellen. Hierbij gaat het om wat de medewerkers na de teambuilding mee naar huis nemen. Teambuilding moet immers bijdragen aan jouw bedrijf.

BEKIJK

ONZE

foto's

Neem contact op voor jouw teambuilding

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan snel hier voor onze programma's. Alle team doelen en programma’s zijn in overleg te mixen tot een programma welke het beste aansluit bij de behoefte van jouw bedrijf. Vul snel het onderstaande contactformulier in om de opties te bespreken of een offerte aan te vragen. Zien wij jullie snel bij het mooiste meer van Groningen?
Benieuwd?
PATERSWOLDSEMEER 2021