jachthaven zuidwesthoek

eten & drinken
paterswoldsemeer

Wanneer je echt eens wilt gaan genieten van culinaire hoogstandjes, dan is het Paterswoldsemeer een uitstekende keuze. Rondom het meer zitten diverse restaurants die iedere dag opnieuw de lekkerste gerechten voor jou op tafel toveren. Bij elk restaurant vind je een uitgebreide menukaart voor de lunch, diner of de borrel. Op die manier wordt een dagje naar het Paterswoldsemeer een stuk gezelliger. Wanneer kom jij langs om het beachfood te proberen?

BEKIJK

ONS

restaurant

Rondom het Paterswoldsemeer vind je zes restaurants die ieders een adembenemend uitzicht over het water bieden. Dit is voor veel recreanten dan ook de ideale plek om onder het genot van een hapje en drankje te genieten van de rust en stilte. Daarnaast biedt ieder restaurant zijn eigen specialiteiten aan wat betekent dat er voor ieder wat wils is. Er wordt op de menukaarten altijd rekening gehouden met verschillende allergieën, waardoor iedereen zonder zorgen kan genieten van de culinaire lekkernijen aan het meer.

Klinkt het eten bij het rustgevende Paterswoldsemeer als muziek in de oren? Dan wil jij natuurlijk niets liever dan direct achterhalen wat ieder restaurant te bieden heeft. Om jouw uiteindelijke keuze gemakkelijker te maken vind je hieronder een overzicht van alle restaurant die zich rondom het meer bevinden:

Maak er een dagje uit van

Wanneer je er binnenkort op uit wilt gaan met het hele gezin dan is het Paterswoldsemeer een uitstekende keuze. Jouw kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op het strand om vervolgens een verfrissende duik te nemen in het meer. Op die manier zullen zij zich urenlang vermaken. Wil je jouw dagje uit net even iets specialer maken? Kies er dan zeker voor om een boot te huren. Hiermee kan je gemakkelijk het gehele meer gaan verkennen en is het mogelijk om met de gehuurde boot aan te meren bij onze restaurants voor een hapje en drankje.
Bekijk bootverhuur

Het Paterswoldsemeer is meer dan alleen een meer

Denk je aan het Paterswoldsemeer, dan denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan het strand en het zwemmen. Dit is niet geheel verrassend aangezien dit daadwerkelijk tijdens de warmste dagen van het jaar de hoofdredenen zijn voor veel recreanten om het meer te bezoeken. Toch biedt het meer nog veel meer mogelijkheden. Zo is het meer al jaren de uitvalbasis voor veel watersporten, diverse evenementen en horecagelegenheden. Kom binnenkort langs en ontdek zelf de magie die veel bezoekers iedere keer weer naar het Paterswoldsemeer trekken!
Lees meer
PATERSWOLDSEMEER 2021