jachthaven zuidwesthoek

6 personen
sloep

Wil jij in alle rust genieten van jouw vrije dag op het Paterswoldsemeer? Kies er dan zeker eens voor om met een zespersoons sloep het water op te gaan. Deze sloep biedt genoeg ruimte om jouw vrienden, familie of kennissen mee te nemen voor een dagje varen. Ga in jouw eigen tempo het water over om volop te genieten van de natuur om je heen. Hierdoor zal jij gegarandeerd tot rust komen. Het is zelfs mogelijk om tijdens het varen aan te meren bij één van de vele eilandjes die het meer rijk is voor een onvergetelijke picknick. Klinkt dit als jouw ideale dagje uit? Lees dan snel hieronder hoe jij binnenkort met een zespersoons sloep rond kan dobberen!
Anker icon

BOEK

hieronder

JOUW SLOEP

Tijdens de warme en zonnige dagen van het jaar is het varen met een sloep enorm gewild bij het Paterswoldsemeer. Op deze dagen gaat de zespersoons sloep als een warm broodjes over te toonbank. Om te voorkomen dat jij uiteindelijk voor niets naar het Paterswoldsemeer komt, is het verstandig om in het voorjaar en de zomer vroegtijdig een sloep te reserveren. Bekijk snel alle beschikbare data hieronder:

6 personen sloep boeken

wat kost het huren van een 6 persoonssloep?

Voordat je een reservering maakt om met een zespersoons sloep het water op te gaan, is het ontzettend belangrijk om voorafgaand de tarieven te weten. Op die manier voorkom je dat je voor een verrassing komt te staan. Hieronder vind je de actuele prijzen voor het huren van deze sloep:

Dinsdag t/m zondag

  • per 2 uur € 85,-
  • per 3 uur € 115,-
  • per 4 uur € 140,-
  • per 5 uur € 160,-
  • per 6 uur € 175,-
  • per 7 uur € 185,-

Handig om te weten: wij hanteren een minimum van 2 uur. Dit betekent dat je minimaal de zespersoons sloep voor twee uren moet huren. Hiervoor hanteren wij een borg van €250 die je zowel kan pinnen als contant kan betalen.

Anker icon

Kenmerken

van de

sloep

Benieuwd wat je kan verwachten wanneer je één van onze zespersoons sloepen huurt? Dan vertellen wij je hieronder graag wat meer over de kenmerken van dit prachtig vaarvoertuig: 
 

Type: 

Sloep ''Romtech'' 

Aantal van dit type: 

5 

Lengte: 

6,12 mtr. 

Breedte: 

2,08 mtr. 

Diepgang: 

0,55 mtr. 

Doorvaarhoogte: 

1,02 mtr. 

Motor: 

Vetus Diesel 11pk 

Aantal personen: 

6 

Slaapplekken: 

0 

Vaarbewijs: 

niet nodig 

Bijzonderheden: 

Brandstof inbegrepen 

Bijzonderheden: 

Huisdieren zijn niet toegestaan 

 

 

Liever een andere boot huren?

Wil je op een andere manier de natuur rondom het Paterswoldsemeer ontdekken? Naast de zespersoons sloep kun je ook met een kano, SUP of een zeilboot het water op gaan. Zeker wanneer je in je eentje of met z'n tweeën in alle rust wilt gaan genieten, is een sloep vaak minder geschikt. Bekijk snel alle mogelijkheden tot bootverhuur en wie weet vermaak jij je straks urenlang op het water!
boten bekijken
PATERSWOLDSEMEER 2021