jachthaven zuidwesthoek

12 personen
Sloep

Zin om met een grote groep het water op te gaan onder het genot van een hapje en drankje? Overweeg dan eens om een twaalf persoons sloep te huren waarmee je uren over het Paterswoldsemeer kunt dobberen. Deze sloep heeft een extra groot formaat wat het perfect maakt voor grote groepen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een verjaardag, personeelsuitje of een familiedag. In jullie eigen tempo varen jullie over het water wat de mogelijkheid biedt om aan te meren bij één van de vele eilandjes. Op deze eilandjes is voldoende ruimte om een gezellige picknick te houden. Wil jij binnenkort jouw vrienden, familie of kennissen verrassen met een rustgevende rondvaart? Lees dan snel verder hoe jij een twaalf persoons sloep kan reserveren voor jouw gezelschap!
Anker icon

RESERVEER

ONZE

sloepen

Het zal je hoogstwaarschijnlijk niets verbazen maar tijdens de warme dagen van het jaar is de pleziervaart enorm populair. Niet voor niets zie je gedurende deze periode enorm veel mensen een rondje over het water maken. Om te voorkomen dat jij en jouw gezelschap voor niets naar het Paterswoldsemeer komen, is het verstandig om op tijd een reservering te maken. Bekijk snel alle beschikbare data hieronder:

12 personen sloep HUREN?

wat kost het huren van een 12 persoonssloep

Wij begrijpen als geen ander dat je graag voorafgaand aan jouw reservering voor de twaalf persoons sloep wilt weten wat hiervan de kosten zijn. Op die manier voorkom je niet alleen dat je voor een verrassing komt te staan, maar wordt het ook gemakkelijker om te bepalen hoe lang jullie op het water willen dobberen. Hieronder vind je de actuele prijzen voor het huren van deze sloep:

Dinsdag t/m zondag

  • per 2 uur € 140-
  • per 3 uur € 190,-
  • per 4 uur € 230,-
  • per 5 uur € 265,-
  • per 6 uur € 295,-
  • per 7 uur € 320,-

Handig om te weten: wij hanteren een minimum van 2 uur. Dit betekent dat je minimaal de zespersoons sloep voor twee uren moet huren. Hiervoor hanteren wij een borg van €250 die je zowel kan pinnen als contant kan betalen.

Anker icon

KENMERKEN

VAN DE

SLOEP

Benieuwd wat je kan verwachten wanneer je één van onze twaalf persoons sloepen huurt? Dan vertellen wij je hieronder graag wat meer over de kenmerken van dit prachtig vaarvoertuig: 

Type: Sloep ''Stormer 75'' 
Aantal van dit type: 1 
Lengte: 7.50 mtr. 
Breedte: 2,40 mtr. 
Diepgang: 0,45 mtr. 
Doorvaarhoogte: 1,15 mtr. 
Motor: Vetus Diesel 28pk 
Aantal personen: 12 
Slaapplekken: 0 
Vaarbewijs: niet nodig 
Bijzonderheden: Brandstof inbegrepen 
Bijzonderheden: Huisdieren zijn niet toegestaan 

Kies eens voor een ander avontuur op het water

Heb je na het varen met de twaalf persoons sloep de smaak te pakken? Ook dan kan je terecht bij het Paterswoldsemeer. Naast de verhuur van sloepen regelt Jachthaven Zuidwesthoek ook de verhuur van onder andere motorboten, kano's en zeilboten. Eigenlijk alles dat jij nodig hebt om op een actieve manier de natuur rondom het Paterswoldsemeer te verkennen. Bekijk snel alle mogelijkheden tot bootverhuur en wie weet mogen wij jou binnenkort verwelkomen!
Boten bekijken
PATERSWOLDSEMEER 2021