jachthaven zuidwesthoek

BOOTVERHUUR
GRONINGEN

Wil jij het Paterswoldsemeer op een actieve manier ontdekken? Ga dan eens het water op met een sloep, kano of zeilboot! Deze vaarvoertuigen zijn na een korte instructie door iedereen te gebruiken wat jouw dagje strand net even wat leuker maakt. Neem bijvoorbeeld eens al jouw vrienden mee met een volle picknickmand en spendeer uren dobberend op het water. Bekijk snel alle mogelijkheden voor het huren van een boot en wie weet mogen wij jou binnenkort verwelkomen.
Anker icon

ONTDEK

GRONINGEN

Overige bootverhuurders

Wanneer je gezellig met jouw vrienden, collega's of familieleden over het water van het Paterswoldsemeer wilt dobberen, dan kan je terecht bij vijf bootverhuurders die zich rondom het water bevinden. Al deze bootverhuurders hebben verschillende vaarvoertuigen tot hun beschikking. Zo heb je onder andere de keuze uit sloepen, zeilboten en kano's. Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap en persoonlijke wensen komen zij met een vaarvoertuig die geschikt is om samen mee het water op te gaan. Uiteraard krijg je voorafgaande een korte instructie over het desbetreffend vaarvoertuig, zodat iedereen een rondje kan varen. Voor het huren van een boot kan je bij de volgende bootverhuurders terecht:

  • Jachthaven Zuidwesthoek
  • Teuntje de Slak
  • Silverboats
  • Meerwold
  • De Rietschans

Watersportverenigingen

Kan jij geen genoeg krijgen van het rondje varen en heb je inmiddels de smaak te pakken? Of wil je vaker onder gezelschap van anderen gaan kanooen? Dan is het mogelijk om jezelf in te schrijven bij één van de watersportverenigingen die zich bij het Paterswoldsemeer bevinden. Indien je hier meer over wilt weten, dan kan je terecht bij: 

  • Groninger Kano Vereniging (GKV) 
  • Groninger Motorboot Club 
  • Vereniging Watersport De Twee Provinciën (V.W.D.T.P.) 
  • WaterSkiClub Paterswoldsemeer (WSCP) 

HULP NODIG?

Het is volkomen te begrijpen dat je door alle verschillende vaarvoertuigen inmiddels de bomen in het bos niet meer ziet staan. Ieder vaarvoertuig heeft zijn eigen voordelen en wordt op een andere manier bestuurd. Wanneer je er niet helemaal uitkomt, schroom dan zeker niet om contact op te nemen. De specialisten van één van onze bootverhuurders helpen je graag verder, zodat jij tijdens jouw bezoek echt even kunt gaan ontspannen. Klik snel op onderstaande knop om direct contact op te nemen met ons.
Contact opnemen

Over Jachthaven Zuidwesthoek

Maak kennis met een bruisende jachthaven, waar het water kabbelt aan het Paterswoldsemeer en de stad Groningen in de nabijheid bruist. Het beste van twee werelden wordt hier gecombineerd, zonder dat het ten koste gaat van de rust en stilte. Jachthaven Zuidwesthoek is al jaren een veilige thuishaven op een prachtige en unieke locatie. Eenmaal aangekomen in de jachthaven is het mogelijk om de verschillende horecagelegenheden te bezoeken voor een bijzondere ervaring.
Lees meer
PATERSWOLDSEMEER 2021