jachthaven zuidwesthoek

SLOEPen
GRONINGEN

Tijdens de warmere dagen van het jaar zie je de sloep regelmatig voorbijvaren. Dit is een klein vaarvoertuig dat normaalgesproken op het dek van een groter schip wordt meegevoerd en ook als onafhankelijk vaarvoertuig is te gebruiken. Bij het Paterswoldsemeer is de sloep een echte favoriet voor een ontspannen dagje dobberen. Ontdek zelf de magie van het varen door een sloep te huren bij Jachthaven Zuidwesthoek.

Anker icon

ONTDEK

ONZE

SLOEPEN

Wanneer je met een sloep het Paterswoldsemeer op wilt gaan, dan is Jachthaven Zuidwesthoek een uitstekende keuze. Wij verhuren sloepen voor zowel zes als twaalf personen. Op die manier is het mogelijk om met je vrienden of familie in een eigen sloep het water op te gaan. Na een dagje varen kan je bij verschillende restaurants aanmeren om vervolgens te genieten van typische beachfood gerechten. Bekijk snel onze sloepen hieronder en wie weet mogen wij je binnenkort verwelkomen bij het Paterswoldsemeer!

Sloep huren?

Wil jij samen met jouw familie, vrienden of kennissen zorgeloos gaan genieten op het water door een boot te huren? Dan is een sloep een uitstekende keuze. Hierin past een groot aantal personen, waardoor jouw dagje dobberen zeker weten geslaagd wordt. Vul snel onderstaand aanvraagformulier in en wees verzekerd van een sloep. Tijdens de warme dagen van het jaar drijven de sloepen binnen no-time het water op vanwege de populariteit. Voorkom dus teleurstellingen.

Veel gestelde vragen

Ik heb geen vaarbewijs, wat nu?

Geen zorgen, voor het besturen van onze motorboten en sloepen is geen vaarbewijs nodig. Wel hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar. 

Hoelang kan ik een sloep huren?

De minimale huurtijd van een sloep is 2 uur. Kijk bij de desbetreffende sloep wat het kost om een sloep een halve of hele dag te huren. 

Is het mogelijk met een grote groep meerdere sloepen te huren?

Het is mogelijk om als grote groep het water op te gaan. We raden wel aan om hiervoor contact met Jachthaven Zuidwesthoek op te nemen. 

Is het mogelijk om op de boten te overnachten?

Nee, overnachten op onze sloepen is helaas niet toegestaan. Hiervoor kan je het beste naar één van hotels gaan die rondom het Paterswoldsemeer liggen. 

Mag ik met jullie sloepen door Groningen varen?

Ja, dit is zeker mogelijk, wel is het advies om de boot de gehele dag te huren in verband met de benodigde tijd om naar de stad te varen.

PATERSWOLDSEMEER 2021