jachthaven zuidwesthoek

Bedrijfszeilen groningen
evenementen

Is jouw bedrijf enorm sportief? En gaan jullie daarom graag de strijd aan met andere bedrijven in de omgeving van Groningen? Dan kunnen jullie vast en zeker niet wachten om te strijden om de eeuwige roem bij bedrijfszeilen. Hierbij maakt het niet uit of jullie beginners zijn of doorgewinterde wedstrijdzeilers, want het bedrijfszeilen is een bijzondere manier om actief bezig te zijn op het water en interessante contacten te leggen. Schrijf je snel in en wees erbij!

wat

is het

bedrijfszeilen?

Al jaren is de bedrijven zeilcompetitie een succes onder bedrijven in Groningen. Niet zo verrassend aangezien dit niet één maar meerdere wedstrijden zijn. De wedstrijden zijn namelijk verdeeld over acht dinsdagavonden, waardoor het ongelofelijk spannend blijft. Zo begint elke avond met een schippersmeeting, gevolgd door twee a drie wedstrijden om vervolgens te eindigen met een prijsuitreiking bij het welbekende Restaurant de Twee Provinciën. Op de slotavond sluiten we traditioneel af met een gezellige barbecue.

BEKIJK

ONZE

foto's

Schrijf jouw bedrijf snel in en maak het mee!

Wil jij je team van collega's of relaties inschrijven? Vul dan snel het onderstaand formulier in. Deelname aan de bedrijven zeilcompetitie van 2023 kost in totaal € 795,- exclusief BTW, per team. Bekijk snel hier wat onze huurvoorwaarden zijn als je besluit om mee te doen. Zien we jullie binnenkort om de eeuwige roem strijden?

Benieuwd?
PATERSWOLDSEMEER 2021