jachthaven zuidwesthoek

evenementen
GRONINGEN

Het Paterswoldsemeer staat al jaren bekend als een bruisende plek aan het water. Dit komt doordat het niet alleen dé plek is voor Groningers om stijlvol aan het water te dineren, maar ook verschillende watersportactiviteiten te beoefenen. Hierdoor is er altijd wel wat te doen op en rondom het meer. Naast het rustgevend bootje varen, is het Paterswoldsemeer een geliefde plek voor vele evenementen. Lees snel verder en ontdek wat er allemaal te beleven valt!
Anker icon

Verschillende

evenementen voor

bedrijven

De afgelopen jaren hebben steeds meer bedrijven kennisgemaakt met het Paterswoldsemeer. Niet zo verrassend aangezien dit dé ideale plek is om onder andere teambuilding bedrijfsuitjes te houden. Door uitdagende watersporten te combineren met samenwerken, ontstaan er verschillende activiteiten waarmee de onderlinge samenwerking verbeterd. Behalve de vele bedrijfsuitjes is het Paterswoldsemeer ook het thuis van de bedrijven zeilcompetitie. Tijdens deze competitie strijden verschillende bedrijven om de eeuwige roem. Dat wil toch iedereen?!

Uitdagende bedrijven zeilcompetitie

Is jouw bedrijf helemaal klaar met de vele hardloopwedstrijden? En willen jullie echt eens iets uitdagends doen? Kies er dan zeker eens voor om deel te nemen aan de jaarlijkse bedrijven zeilcompetitie. Bij dit evenement maakt het niet uit of jullie beginners zijn of doorgewinterde wedstrijdzeilers, want het bedrijfszeilen is een bijzondere manier om actief bezig te zijn op het water en interessante contacten te leggen. Afsluitend is er een gezellige barbecue voor een onvergetelijke ervaring.

Evenementen georganiseerd door Jachthaven Zuidwesthoek

Jachthaven Zuidwesthoek zit al jaren gevestigd aan het Paterswoldsemeer en is daardoor één van de bijdragers aan het bruisend leven rondom het meer. Om iedereen kennis te laten maken met de magie van dit meer organiseert dit bedrijf allerlei evenementen, waaronder groepsuitjes, teambuilding uitjes en een bedrijvenzeilcompetitie. Voor de familieuitjes en bedrijfsuitjes leveren zij evenementen op maat. Jij bepaalt dus hoe je dag eruit komt te zien en laat de uitvoering van het evenement uiteindelijk aan Jachthaven Zuidwesthoek over. Makkelijker wordt het niet!

Over Jachthaven Zuidwesthoek

Maak kennis met een bruisende jachthaven, waar het water kabbelt aan het Paterswoldsemeer en de stad Groningen in de nabijheid bruist. Het beste van twee werelden wordt hier gecombineerd, zonder dat het ten koste gaat van de rust en stilte. Jachthaven Zuidwesthoek is al jaren een veilige thuishaven op een prachtige en unieke locatie. Eenmaal aangekomen in de jachthaven is het mogelijk om de verschillende horecagelegenheden te bezoeken voor een bijzondere ervaring.
Lees meer
PATERSWOLDSEMEER 2021