jachthaven zuidwesthoek

Motorboot
GRONINGEN

Is watersport niets voor jou? En wil jij daardoor het liefste zonder al te veel inspanningen dobberen op het water van het Paterswoldsemeer? Dan is het rondvaren in een motorboot dé perfecte oplossing voor jou! Bij het Paterswoldsemeer beschikt Jachthaven Zuidwesthoek over motorboten waarmee je met vier personen het water op kan gaan. Deze boten zijn gemakkelijk te bedienen en van tevoren krijg je een duidelijke uitleg, zodat jij zonder problemen kunt gaan genieten. Boek snel hieronder jouw motorboot en dobber tijdens de mooie dagen van het jaar op het water!
Anker icon

ONTDEK

ONZE

motorboten

Bij Jachthaven Zuidwesthoek weten wij als geen ander hoe populair het bootje varen is tijdens de warme dagen van het jaar. Door de hete zonnestralen gaan veel mensen op zoek naar verkoeling in en op het Paterswoldsemeer. Hierdoor vliegen onze motorboten, SUP's en kano's onze stalling uit. Om te voorkomen dat wij je moeten teleurstellen, doe je er verstandig aan om vroegtijdig een motorboot bij ons te reserveren. Dit doe je gemakkelijk via onderstaand formulier:

Gemakkelijk een motorboot huren

Wat kost het huren van een motorboot?

Wij begrijpen als geen ander dat je niet voor verrassingen wilt komen te staan na het reserveren van jouw motorboot. Om dit te voorkomen zijn wij altijd transparant in onze tarieven. Op die manier kan jij gemakkelijker bepalen hoelang jij op het water wilt rondvaren. Daarom vind je hieronder de actuele prijzen voor het huren van onze motorboten:

Dinsdag t/m zondag

  • per 2 uur € 52,50
  • per 3 uur € 67,50
  • per 4 uur € 77,50
  • per 5 uur € 85,00
  • per 6 uur € 90,00
  • per 7 uur € 92,00

Handig om te weten: wij hanteren een minimum van 2 uur. Dit betekent dat je minimaal de vierpersoon motorboot voor twee uren moet huren. Hiervoor hanteren wij een borg van €50 die je zowel kan pinnen als contant kan betalen.

BEKIJK

ONZE

motorboten

Met een groep het water op gaan

Heb je de smaak van het bootje varen helemaal te pakken? En wil jij binnenkort met een grotere groep gaan genieten op het Paterswoldsemeer? Kies er dan zeker eens voor om met onze twaalpersoons sloep te gaan varen. Hierin passen twaalf personen waarmee je zonder inspanningen rondom het meer kan varen. Bovendien is er meer dan genoeg ruimte in de sloep om ook een hapje en een drankje mee te nemen. Ideaal voor onder andere een personeelsuitje!
Bekijk sloep
PATERSWOLDSEMEER 2021