jachthaven zuidwesthoek

Eenpersoons
kano

Ben jij toe aan een avontuur op het water? Kom dan naar het Paterswoldsemeer en huur een éénpersoons kano waarmee jij dichtbij het wateroppervlak zit en direct op ontdekkingsreis kan gaan. Behalve jouw avontuur op het water, verbeter je met een kano ook nog eens jouw armspieren. Je moet constant roeien om vooruit te komen wat ervoor zorgt dat jouw armen de benodigde beweging krijgen. Hierdoor is een bezoekje aan de sportschool tijdens de warme zomerdagen overbodig. Boek snel hieronder jouw éénpersoons kano en wie weet vaar jij binnenkort over het water!
Anker icon

ONTDEK

ONZE

EENPERSOONS

Tijdens de warme zomerdagen zoeken veel mensen verkoeling in en op het Paterswoldsemeer. Hierdoor kan het gebeuren dat onze kano's als warme broodjes over de toonbank gaan. Om er zeker van te zijn dat er nog een kano op jou ligt te wachten, doe je er verstandig aan om hieronder een reservering te maken. Op die manier weet je zeker dat jij in alle rust op avontuur kan gaan.

Boek jouw eenpersoons kano hieronder

Ontdek onze tarieven

Wanneer je binnenkort met een éénpersoons kano het Paterswoldsemeer wilt gaan ontdekken, dan is het volkomen te begrijpen dat je van tevoren graag wilt weten wat je dit gaat kosten. Voordat je een reservering maakt is het handig om rekening te houden met de onderstaande tarieven:

Dinsdag t/m zondag

  • per 1 uur € 12,50
  • per 2 uur € 18,50
  • per 3 uur € 23,50
  • per 4 uur € 27,50
  • per 5 uur € 30,50
  • per 6 uur € 32,50
  • per 7 uur € 33,50

Handig om te weten: onze eenpersoonskano kan je per uur reserveren. Er geldt dus geen minimum afname qua uren. Houd er wel rekening mee dat wij €25 hanteren die je zowel kan pinnen als contant kan betalen.

BEKIJK

ONZE

KANo's

Liever een andere activiteit?

Is het water opgaan in een kano toch niet helemaal jouw ding? Geen enkel probleem! Bij ons kan je namelijk ook terecht voor de verhuur van sloepen, zeilboten en SUP's. Eigenlijk alles dat jij nodig hebt om op een actieve manier de natuur rondom het Paterswoldsemeer te verkennen. Neem snel een kijkje in ons volledig aanbod en wie weet ga jij binnenkort op ontdekkingstocht.
Boten bekijken
PATERSWOLDSEMEER 2021