jachthaven zuidwesthoek

KANO's
GRONINGEN

Ben jij een echte avonturier? En zie je het daardoor helemaal voor je om op ontdekkingsreis te gaan op het Paterswoldsemeer? Dan is het huren van een kano uitermate geschikt voor jou. Met dit vaarvoertuig zit je dichtbij het wateroppervlak en beweeg je jezelf vooruit door te peddelen. Het varen met een kano kan daardoor dan ook gezien worden als een echte krachtsport. Kom langs en ontdek onze verschillende kano's voor jouw avontuur!
Anker icon

ONTDEK

ONZE

KANO's

Jachthaven Zuidwesthoek is dé plek voor het huren van kano's om mee over het Paterswoldsemeer te peddelen. Hier vind je verschillende soorten kano's waarmee je het water op kan gaan. Denk hierbij aan een eenpersoons en een tweepersoons kano. Wil je meer weten over onze kano's? Klik dan snel op de foto's hieronder voor meer informatie.

Kom na jouw avontuur tot rust

Wij begrijpen als geen ander dat het kano varen enorm intensief is voor jouw lichaam. Je moet constant peddelen om vooruit te komen, waardoor het gezien kan worden als een echte workout. Niet zo verrassend dus dat jij na jouw avontuur op het Paterswoldsemeer even helemaal wil bijkomen. Gelukkig kan dit bij één van de vele restaurants die zich rondom het meer bevinden. Hier kan jij onder het genot van wat lekkers uitrusten en eventueel opwarmen voordat je weer naar huis gaat.
PATERSWOLDSEMEER 2021